מכללת תל חי
- כפר גלעדי
- ערב
- 3 חודשים
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
גבינה היא מוצר חלב מוצק. משחר ההיסטוריה, האדם משתמש בטכנולוגיית ייצור הגבינה בכדי לשמר את תכונותיו התזונתיות של החלב לאורך חודש היובש של בהמתו. מוצר זה הפך נפוץ ובסיסי ברוב חלקי העולם ובאופן טבעי התפתחו מסורות וטכנולוגיות שונות לייצור הגבינה. סוגי הגבינה השונים נבדלים במקור החלב (סוג החיה ותזונתה), טכניקת הייצור, סוגי החיידקים ועובשים, רמת השומן, זמן הבחלה שונה ועוד… הלימודים יתקיימו במטבח הלימוד במכללה האקדמית תל-חי וישלבו חומר עיוני והרצאות פרונטאליות לצד חלק מעשי – הכנת גבינות ומוצרי חלב.לבוגרי הקורס תוענק תעודה סיום קורס “ייצור גבינות” מטעם החטיבה ללימודי חוץ של המכללה האקדמית תל-חי.
תנאי הקבלה
תוכנית הלימודים
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ