- תל אביב - יפו
- ערב
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
קורס בישול מקצועי עם תעודה בינלאומית הקורס מקנה כלים וטכניקות להתפתחות קולינרית תוך למידה מעמיקה וחשיפה למגמות העכשוויות בעולם הקולינריה והמסעדנות ומיועד לכל מי שעוסק בתחום ורוצה להרחיב ולהתמקצע. תעודה בינלאומית מטעם ארגון השפים הבינלאומי
תנאי הקבלה
אין
תוכנית הלימודים
שיטות בישול – לימוד 16 שיטות הבישול של המטבח הצרפתי הקלאסי, על בסיס שיטות אלו נלמד ונבין טוב יותר את טכניקות הבישול המודרניות: ייבוש, כבישה, המלחה, עישון ובישול בטמפרטורות. טיפול נכון בחומרי גלם – הכרת חומרי הגלם הקיימים בשוק, מהבסיסיים ועד לייחודיים. הטיפול בחומרי גלם מרגע הגעתם למטבח. היגיינה, הכנה לעבודה, עיבוד, שמירה, אחסנה לפני ואחרי הבישול, קצבות מקיפה - בשרים, עופות ודגים. הרכבת מנות - הבנה מקיפה בכללים להרכבת ובניית מנות . שילוב נכון של מרקמים, טעמים וצבעים וטכניקות משולבות בבניית הטעם שלה אחרי שלב. הרכבת מנות תוך התאמה לעולם המסעדני. ניהול ותכנון מרחב העבודה - המטבח מאתגר במרחב העבודה ובמרחב הזמן שלו. טבח טוב נמדד מעל הכול בניהול נכון של הזמן במרחב העבודה. אנו נעניק כלים שיאפשרו לטבח בתחילת הדרך להבין את הכללים והטכניקות להתמצאות במרחבים אלה ולארגן את העבודה על מנת שיהיה לו קל יותר , יעיל יותר ונכון יותר ועוד.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ