- טבריה
- ערב
- 5 חודשים
על ההכשרה
לימוד כללי העבודה של הכנת הלחם, היכרות עם הסוגים השונים של הקמח והשפעתם על המוצר. הכנת סוגים שונים של לחמים, הכנת מחמצת ושימורה, יחד עם דגשים תיאורטיים ומעשיים לעבודה נכונה עם לחם. תעודת הגמר מותנית בהשתתפות מלאה בכל המפגשים ועמידה בדרישות הקורס.
תנאי הקבלה
אין
תוכנית הלימודים
מבנה חיטה, סוגי קמחים, מרכיבי הבצק השונים וחשיבותם, סוגים שונים של לחמים: לחם הונגרי, לחם איטלקי, לחם דגנים, פוקצ ה, לחם אגוזים. לחמניות, חלות, פיתות ועוד... הכנת סוגי מחמצות שונים. לחמניות ג ינג ר ולימון. קעריות מרק מבצק לחם .(להגשת מרקים). לחמניות קוקטייל המבורגר. בגט בתוספת מחמצת. לחמניות שוקולד. לחמניות מקמח תירס - פולנטה. לחמניות לימון ובזיליקום. לחם מקמח קינואה. פוקצ ות, ועוד...
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ