מכללת קולינרי בע"מ
- טירה
- בוקר
- 10 חודשים
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
קונדיטוריה ואפייה הינם מקצועות נפרדים עם תחומי חפיפה. בצורה סכמתית ניתן לתאר את הקונדיטור כבעל מקצוע העוסק בהכנת/ ייצור דברי מתיקה וקינוחים למיניהם, והאופה - כבעל מקצוע העוסק בהכנת/ ייצור לחמים בעיקר. לשני העיסוקים, הרבה תחומי חפיפה מקצועיים בהכנת דברי מאפה מתוקים, ומלוחים ויבשים כמו: עוגות שמרים, עוגיות, בורקס וכ"ד. מניתוח העיסוק בארץ ובעולם עולה שעבודת הקונדיטור כמעט ולא שונה ברובה מעבודתו של האופה.
תנאי הקבלה
מבחן קבלה בהבנת הנקרא, אנגלית ומתמטיקה.
בוגרי 10 שנות לימוד ומעלה.
ראיון אישי / ועדת קבלה.
תוכנית הלימודים
פרטים נוספים יינתנו במוסד הלימודים.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ