שנקר לימודי חוץ והמשך
- רמת גן
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
בקורס שיווק למסעדנים של שנקר, תלמדו מהמומחים את הדברים שעליכם לדעת כבעלים, מנהלים או מנהלי שיווק של מסעדה או בית עסק אחר בתחום המזון.
זוהי תוכנית לימודים ראשונה מסוגה המתמקדת בניהול השיווק בעסקי מזון ומסעדות ומועברת על-ידי מומחי שיווק מובילים בתחומם.
משתתפי התוכנית יכירו את ערוצי השיווק העיקריים, ילמדו איך לבחור באלו המתאימים לעסק שלהם, כיצד לעשות בהם שימוש מיטבי וכיצד למדוד תוצאות ולשפר אותן.
ראו את רשימת הנושאים והמרצים שילמדו בקורס להלן.
תנאי הקבלה
תוכנית הלימודים
שיווק דיגיטלי למסעדנים
"איך רואים תוצאות משיווק דיגטלי ברשתות החברתיות".
ברק בן שמעון, מומחה שיווק דיגטלי, מרצה במכללה למנהל, elevation ובגוגל.
יסודות השיווק למסעדות
"מה עושים עם תכנית שיווק ואיך זה מתרגם להצלחת המסעדה".
רויטל הכט, יועצת אסטרטגיה קמעונאית המתמחה בשיווק לרשתות ומרכזי קניות.
ספקי תנועה
"אתרים, שוברים, עמלות והסכמים - איך לנהל את זה ולהרוויח".
רונן ארדיטי, לשעבר הבעלים של "בליני" ו"בונגוסטו", כיום מנהל את מסלול לימודי המסעדנות בשנקר ואת בית הספר הבינלאומי ליין IWSI המייצג את WSET בישראל.
משלוחים ושיווק
"ספקי משלוחים - תוספת הכנסה או גזילה מחרידה?"
אמרי גלאי, מנכ"ל וולט.
יחסי ציבור
"שיווק איכותי לקהילות אוכל, עיתונות אוכל ובלוגרים".
אפרת אנזל, אשת תקשורת ותוכן קולינרי.
שירות לקוחות ככלי שיווקי
"איך לא 'לבזבז' אורחים".
רותם גורל ותום ווקר, בעלים של חברת TORO - פתרונות אירוח ושירות למסעדות, העובדים באופן יומיומי עם מיטב המסעדות ובתי העסק בתחום המזון.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ