שנקר לימודי חוץ והמשך
- רמת גן
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
תכנית לימודים להכשרת מסעדנים מועברת על-ידי בכירי עולם המסעדות בארץ, בשיתוף איגוד המסעדות ובתי הקפה בישראל. הלימודים בתכנית יעניקו לכם ידע וכלים שיאפשרו לכם הקמה והפעלה מוצלחת של המסעדה אותה חלמתם לפתוח. כדי להקים מסעדה מצליחה תידרשו ליותר מאשר חלום, אמביציה או כשרון. הקמה וניהול מסעדה דורשים ידע וכלים מעשיים, שהיעדרם הוא מהגורמים המרכזיים לכך שעסקים רבים בענף המסעדנות לא שורדים את שנתם הראשונה. התכנית להכשרת מסעדנים של שנקר מאפשרת לכם ליהנות מניסיונם של מסעדנים שחתומים על הצלחות, ביניהם כמה מהאנשים שעיצבו את הקולינריה והמסעדנות בישראל. ההכשרה שתקבלו תקיף את כל השלבים במחזור החיים של מסעדה: תכנון – תלמדו את כל רזי תכנון העסק. החל מתכנון קונספט, דרך תכנון כלכלי ועד תכנון ההקמה. הקמה – תעסקו בכל הסוגיות המורכבות של בינוי מסעדה. ניהול מסעדה – תלמדו על כל מחלקות הניהול של המסעדה: שירות ואירוח, שיווק ופרסום, רכש וקניינות, ניהול כוח אדם, ניהול ריווחיות, עולם הבר והמשקאות ועוד. הקורס יכלול ביקורים ביקב רמת הגולן, במבשלת בירה, במפעל קליית קפה ובמסעדות מובילות ומפגש עם יזמים ומנהלים מהשורה הראשונה של העשייה הקולינרית המקומית.
תנאי הקבלה
תוכנית הלימודים
ניהול ובניית מותג, מסלול חייו של מסעדן, איך מתכננים תפריט?, ניהול ברשת, ניהול התקשורת בניו מדיה, ניהול פרוייקט בינוי מסעדה, זיקוק מוצר קולינרי; איך משמרים עובדים, כל מה שאתם צריכים לדעת על שירות, איך מנהלים על-פי יעדים מוגדרים, על תכנון והקמת מטבחים,בניית מותגים דרך עיניים אומנותיות, איך מנהלים בהצלחה את הבר במסעדה, ניהול כלכלי ורווחיות של מסעדות, דיני עבודה ויחסי עובד-מעביד,מיתוג וזיקוק קונספט להקמת מסעדה, רישוי עסקים, הסכמי שותפים והסכמי שכירות.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ