אוניברסיטת בן גוריון - קמפוס אילת
- אילת
- 0 חודשים
על ההכשרה
הלימודים מתקיימים בכיתות לימוד ובסדנאות מטבח המצוידות במיטב הציוד החדיש.
תנאי הקבלה
הקורס מיועד לבעלי תעודה מקצועית סוג 03 בטבחות וותק מקצועי מוכח של שנה, לפחות מתאריך קבלת התעודה או, טבחים בעלי וותק מקצועי מוכח של 8 שנים, לפחות,ללא תעודה (חובה להציג מסמכים על מספר שנות הניסיון).
תוכנית הלימודים
ניהול מטבחים, תכנון המטבח, ארגון וניהול עובדים, ביקורת מזון ומשקאות (מבוא), תזונה, תברואה והגיינה, טכנולוגיות מזון, רכש וקניינות, בטחון וגיהות, הכשרת צוות, ניהול מערכות הזנה, הכנה למבחן מעשי ועיוני, דיני עבודה.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ