- רהט
- בוקר
- 0 חודשים
על ההכשרה
הכשרה לעיסוק בטבחות, סוג 3.
תנאי הקבלה
בעל תעודה מקצועית סוג 2, או ניסיון תעסוקתי במקצוע 7 שנים ללא תעודה.
תוכנית הלימודים
גישה לעבודה, עבודה עם בשר, בישול מעשי עצמאי,בישול מאכילים צמחוניים ומאכלי דיאטה לחולי סוכר ולחולי קיבה, מגדנות, ניצול שאריות המזון, ארגון תת-מחלקות במטבח, יסודות הבישול, הכרת מונחי המטבח בצרפתית, הרכב תפריטים, תורת החומרים, ויטמינים, טיפול במזון, תחשיבים.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ