אוניברסיטת בן גוריון - קמפוס אילת
- אילת
- 5 חודשים
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
מגמת הלימוד מכשירה את הלומד לקראת העיסוק בכך שמפתחת אצלו חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מתכונים שונים ושמירה על כללי הגסטרונומיה.
תנאי הקבלה
לבעלי תעודת מקצוע טבחות סוג 1 – עבודה של 2 שנים לפחות כטבח סוג 1.
לחסרי תעודת מקצוע – ותק בתחום הטבחות של 5 שנים.
תוכנית הלימודים
בטיחות וגיהות במטבח. תברואה ובטיחות מזון. תזונה. חישוב עלויות ותמחיר. שיטות ריכוך. מתכוני יסוד.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ