- רהט
- בוקר
- 0 חודשים
על ההכשרה
הכשרה לעיסוק בטבחות, סוג 2.
תנאי הקבלה
שנתיים ניסיון בסוג 1, או 5 שנות ניסיון ללא תעודה.
תוכנית הלימודים
גישה לעבודה, עבודה עם בשר, תפריטים קלאסיים ולאומיים בישול מנות ראשונות, מרקים, מנות ביניים, מנות עיקריות, חישוב כמות החומר הדורש ליחידה מנה, חישוב כמויות החומר למספר אוכלים נתון, לפי תפריט, חישובי מחירים לתפריט קבוע ותפריט לפי בחירה (א-לה קראט), בצק, קישוטי המנות: התאמה לפי הטעם והצבע, שאריות לאחר ההגשה, הזמנת חומרים לעבודה (אצל הטבח הראשי), שימוש בציוד המטבח, הכרת יסודות הבישול, תורת החומרים, מידות משקל מקובלות.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ