עמל הישגים
- נצרת
- בוקר
על ההכשרה
הטבח בבית הקפה נדרש לתכנן, להכין ולבשל תפריטים ומנות בהתאם לדרישות/הזמנות, תוך התחשבות בחומרי הגלם, במזונות עונתיים ובזמינותם. לשם כך עליו לנקות, לחתוך, לתבל, לבשל מוצרי מזון מקובלים בכמויות התואמות לתפריט, למספר הסועדים ולדרישות תזונתיות מיוחדות, כל זאת בזמן מוקצב ומדוד.
הטבח נדרש לנקות ולתחזק את המטבח וסביבת העבודה; עליו לשקול, למדוד, לערבב חומרים ולבשל על פי מתכונים או לפי שיפוט אישי, תוך שימוש בכלים וציוד מגוונים. עליו להשגיח ולבדוק אם האוכל מבושל דיו, תוך שימוש בחוש הטעם והריח. כמו כן, עליו לבחון, לארגן ולקשט את המנות לקראת הגשתן, כל זאת בהקפדה על כללי היגיינה, תברואה ובטיחות המזון ובטיחות בעבודה לאורך כל התהליך.
לאחר שירכוש ניסיון מקצועי בתחום, יוכל העובד להתקדם לתפקיד בכיר במטבח בתי הקפה.
תנאי הקבלה
אין
תוכנית הלימודים
פרטים נוספים יינתנו במוסד הלימודים
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ