עמל הישגים
- נצרת
- בוקר
על ההכשרה
טבחות הינה מקצוע רבגוני המכונה "אומנות הבישול"
הטבח נדרש להיות בעל ידע מקצועי, כישורים אישיים ומיומנויות בתחומים רבים כגון: הבנה בתורת
החומרים, מצרכי מזון, שיטות בישול, הפעלת מכשור מתקדם וטכנולוגיות מתקדמות כדי שיוכל להשתלב בעולם העבודה ולהתקדם בו.
מורכבותם של תהליכי הבישול, דורשת כישורים בינאישיים ועבודת צוות לשיתוף פעולה בין טבחים
המשלימים האחד את השני. עליו להיות נכון לשעות עבודה ארוכות ומשתנות בתנאי חום, רעש ולחץ. עליו
להיות נכון לקבל את הנחיות השף ולפעול במהירות ובדייקנות ליישומן.
לטבח קיימות אפשרויות מגוונות של מקומות עבודה אפשריים – מטבח במלון, מטבח במסעדה, מטבחים מוסדיים, חברות הסעדה קייטרינג ועוד. לאחר שיצבור ידע וניסיון, יוכל לעבוד כעצמאי בעל מסעדה משלו.
לאחר שיצבור ותק תעסוקתי, יוכל הטבח לפתח את הקריירה שלו ולהתקדם לסיווגים מקצועיים מתקדמים בטבחות.
תנאי הקבלה
· אישור סיכום מצב רפואי מרופא משפחה.
· שליטה בשפה העברית ברמת כתיבה והבנת הנקרא.
· ועדת קבלה
תוכנית הלימודים
פרטים נוספים יינתנו במוסד הלימודים
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ