- טבריה
- בוקר
- 10 חודשים
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
מטרת הקורס היא להקנות מיומנות בענף הטבחות לטפח בתלמיד את אומנות הבישול וכן להכשירו עיונית ומעשית כטבח בבית מלון , מסעדות ובתי הארחה. תעודת סיווג מקצועי טבחות סוג 1 מטעם משרד העבודה. תעודת גמר טבחות סוג 1 מטעם מכללת רימונים.
תנאי הקבלה
השכלה של 12 שנות לימוד, ידע בסיסי באנגלית (ידע בשפות נוספות מהווה יתרון), מעבר מבחן קבלה וראיון אישי בוועדת קבלה.
תוכנית הלימודים
תורת האירוח, תזונה / תברואה, קונדיטאות, מסעדנות, תורת היין, צרפתית מקצועית, אנגלית, כשרות וחגי ישראל, מבוא למחשבים, עזרה ראשונה ובטיחות, תקשורת בינאישית, יזמות עסקית, סיורים מקצועיים, הרצאות אורחים ומומחים, סטאג , מבוא לעולם הגסטרונומיה, השימוש בחומרי מזון, ציוד ומיכשור, חיתוך ועיבוד ירקות ופירות, שיטות בישול, מרקים צלולים מעובים ומיוחדים, רטבים- חמים קרים ותחמיצים, בקר עוף דגים, בישול ירקות ,אורז, פסטות ותפודים, מנות ראשונות חמות וקרות, קישוט ועיצוב מזון ומזנונים, מנות קינוח מיוחדות, תכנון והכנת תפריטים, מבוא למלונאות.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ