אוניברסיטת בן גוריון - קמפוס אילת
- אילת
- בוקר
- 11 חודשים
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
מגמת הלימוד מכשירה את הלומד לקראת העיסוק לפיתוח חשיבה קולינרית יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים וחדשניים, תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מתכונים שונים ושמירה על כללי הגסטרונומיה.
תנאי הקבלה
אין
תוכנית הלימודים
התכנית משלבת לימוד מקצועות תשתית, כגון: כשרות, תזונה, תברואה, בטיחות בעבודה, דיני עבודה, יזמות וסטנדרטים של המטבח הקלאסי הבינלאומי והאתני.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ