- תל אביב - יפו
- ערב
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
קורס קונדיטוריה המקצועי והמקיף ביותר בישראל, קורס בינלאומי המוכר ע"י איגוד השפים WACS. הקורס בהובלת הקונדיטור אורגד רואש בהשתתפות ובליווי אושיית הרשת מיס פטל - שרית נובק. בקורס תרכשו את כל הטכניקות ושיטות העבודה המתקדמות בעולם כדי להיות קונדיטורים מעולים לצד רכישת הבנה וידע בעולם הרשתות החברתיות - כיצד לבלוט מעל כולם. מסלול הלימודים המגוון כולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים, מבוסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות. הקורס מיועד למעוניינים לרכוש מקצוע חדש ולהשתלב בעבודה בקונדיטוריות ומסעדות מובילות, לאלה המתכוונים לפתוח עסק עצמאי, ולבעלי ניסיון קודם הרוצים להעמיק את ידיעותיהם. תעודה בינלאומית מטעם ארגון השפים הבינלאומי
תנאי הקבלה
אין
תוכנית הלימודים
עוגיות - מהעולם הקלאסי והעכשווי. בצק פריך - הכנה של מגוון סוגי בצקים פריכים, הכנת קישים פאים וטארטים צרפתיים קלאסיים ומודרניים. בצק רבוך - טכניקות אפייה, מליות וציפויים. בצק עלים - מגוון יישומים מן המטבח ומן הקונדיטוריה. עוגות בחושות - הכרה של טכניקות שונות להכנת עוגות בחושות מגוונות, טורטים ובסיסים לעוגות מורכבות. שוקולד - הכרת השוקולד, תכונותיו ומוצריו השונים, הכרה וטעימה של סוגי שוקולד שונים, הכנת פרלינים וטבלאות עפ"י האסכולה הבלגית והצרפתית, טמפרור שוקולד, צביעת שוקולד יצירת קישוטי שוקולד מותאמים אישית ועוד. מרנג - הכרה והכנה של מרנגים שונים, מקרונים וקינוחים שונים. קונפיסרי - הכנת מגוון ממתקים ע"י שימוש נכון בסוכר בטמפ שונות. נוגט, קרמל חמאה מלוחה, טופי שוקולד ועוד. אפיית לחמים - יסודות אפיית לחמים, סקירה של חומרי הגלם המשמשים לאפיית לחמים, קמחים ייעודיים ואופן השימוש בפוליש, בצק מותסס ומחמצת. מאפי שמרים -הכרת בצק שמרים בסיסי, כרוך, התמקדות בהתפחה ואפייה נכונים לקלבת מוצרים בסטנדרט בין לאומי. עוגות בוטיק ועוד.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ