- תל אביב - יפו
- בוקר
- 0 חודשים
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
הקורס מקנה בהדרגה את יסודות עולם הקונדיטוריה החל מהבסיס שהוא הפטיסרי הצרפתי הקלאסי לרבות – בצקים, קרמים, עבודה עם שוקולד ועוד
תנאי הקבלה
אין
תוכנית הלימודים
הסמכה כקונדיטור בעל דיפלומה ממשלתית וצבירת ידע וניסיון באמצעות השתלבות בעבודה מעשית בשכר ב"שטח" במהלך הקורס: בקונדיטוריות, מסעדות, מלונות, אולמות, קייטרינג ועוד.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ