- אונליין
- ערב
על ההכשרה
הקניית ידע נרכש לניהול מטבח מוסדי, בקנה מידה קטן כגדול, הן בתחום הכלכלי והן בתחום הנעת עובדים. הכרת השוק, הטכניקות והחידושים הקיימים בו והשתלבות נכונה ומהירה בשוק התחרות, תוך ניצול מרבי של המשאבים העומדים לרשותם. תעודת “ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה” מטעם מכללת מישלב.
תנאי הקבלה
מיועד למנהלי מערכות הזנה, קבלני מזון, אקונומים, מנהלי מטבח, טבחים, שפים, מנהלי חברות קייטרינג ושירותי הסעדה או מפריטים שירותים אלה.
תוכנית הלימודים
מהות המטבח המוסדי, מטבח מוסדי מול מטבחים אחרים, מגמות חדשניות במטבח המוסדי, תכנון מטבח מוסדי, מבנה, ציוד וכלים, אחזקת ציוד, תכנון תפריט, סוגי תפריט- תפריט חודשי, שיטות בישול קלאסית ומודרנית, פחת מזון, כח אדם נדרש, תמחור התפריט, מדידת עבודה, ניהול רכש מנהלי מטבחים, ניהול פיננסי, ניהול המלאי ובקרת מזון, ניהול החשבונות, פיתוח עסקי מזון, דיני עבודה, דיני עסקים + יזמות עסקית, דיני חוזים, חוקים ותקנות – מ.הבריאות, תברואת מזון, בקרת איכות, שימורי מזון, סוגי שירות, טיפול בתלונות, תזונה
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ