מכללת רימונים
- טבריה
- בוקר
- 0 חודשים
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
השף הינו הסמכות הבכירה בתכנון אופיו הקולינרי של מסעדות, בתי מלון, אולמות אירועים ועוד.
השף אחראי על יצירת התפריטים והמתכונים, ניהול והכשרת העובדים, תכנון וניהול שטחי האחסון והקירור, חישוב עלויות, תמחור, פחת ובניית עצי מוצר Foodcost.
משף סוג 5 נדרש התמקצעות ושליטה במגוון רחב של ידע בניהול עסקי.
קורס זה מכשיר לתפקיד שף ומעניק את הידע הדרוש למי שמעוניין לפתח קריירה בעולם לימודי הבישול ולהגיע לרמות הגבוהות ביותר במטבח המקצועי.
תנאי הקבלה
לימודי שף מיועדים לטבחים העונים על הקריטריונים הבאים:
בעלי ותק מקצועי של לפחות שנה לאחר קבלת תעודת סוג 4.
בעלי ותק מקצועי של לפחות שנתיים לאחר קבלת תעודת סוג 3.
בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 9 שנים, ללא תעודת מקצוע.
תוכנית הלימודים
ניהול מערכות הזנה והסעדה, טרמינולוגיה מקצועית, ביקורת מזון ומשקאות, ניהול רכש וקניינות, תכנון תפריטים, תורת הבישול, ניהול והנעת צוות, הגיינה תברואת מזון, ניהול חונכות והדרכה, חזרות ותרגול למבחני הגמר, תזכורת ותרגול לועדת הסמה, מגדנאות, יחסי עובד מעביד, תכנון מטבחים וציוד, תזונה ובישול בריא, חונכות והדרכה.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ