- טבריה
- בוקר
- 8 חודשים
- תעודה ממשלתית
- סבסוד
על ההכשרה
מטרת הכשרה זו היא להקנות לתלמיד מיומנויות בענף הקונדיטאות ולפתח מודעות לאיפיונים המרכזיים של תפקיד הקונדיטור וחשיבותו במשק בכלל ובענף ההארחה בפרט. כמו כן להכשירו כקונדיטור בבית המלון, מסעדות, בתי הארחה וקונדיטוריות פרטיות. תעודת סייוג מקצועי קונדיטאות סוג 1 מטעם משרד העבודה. תעודת גמר מטעם מכללת רימונים.
תנאי הקבלה
12 שנות לימוד, ידע בסיסי באנגלית, מבחן קבלה, ועדת קבלה - ראיון אישי.
תוכנית הלימודים
תורת האירוח, אומנות, גרפיקה ופיסול, ביקורת מזון ומשקאות, יזמות עסקית, תקשורת בינאישית והכוון מקצועי, מבוא למחשבים, תזונה/ תברואה, כשרות וחגי ישראל, עזרה ראשונה ובטיחות, סיורים מקצועיים, הרצאות אורחים ומומחים, סטאג , תורת חומרי הגלם, ציוד ומיכשור, סוגי הבצקים, ומגוון מוצריהם, לחמים , לחמניות ומאפים מלוחים, עוגות פאי, פירות, אגוזים, טורטים ועוגות קרם, מגוון קינוחים, תכנון בר וינאי, פטיפורים ועוגות זילוף, שוקולד, מרציפן וסוכר, אפיית לחמים, מבוא למלונאות.
רוצה לראות עוד הכשרות ומסלולי לימוד שיכולים להתאים לך? ב-Jobify יש מעל 5,500 הכשרות ומסלולי לימוד, ב-280 מוסדות ברחבי הארץ